Skip to content

Over StrandhuisjesYoga

Annelies Bakker Initiatiefnemer StrandhuisjesYoga

Opgegroeid in Katwijk aan Zee, daarna voor studie en werk naar Berlijn vertrokken. Na 10 jaar in de Duitse hoofdstad miste ik de zee. Regelmatig fietste ik naar een See in de buurt, maar zo’n meer tipt gewoon niet aan het oneindige uitzicht dat je hebt als je op strand staat. Daarom verhuisde ik terug naar Nederland. 

Ik vroeg me af: Hoe kun je in deze tijd toch yoga doen, het liefst buiten in de frisse lucht in plaats van achter een computerscherm? Het antwoord op deze vraag vond ik dichtbij: op het strand. Strandhuisjesyoga. 

Doe yoga voor je strandhuisje. Bij zonsopgang of juist zonsondergang. Aan de waterlijn of dichtbij de duinen. Als het regent in je strandhuisje terwijl de docent buiten op de veranda de les geeft. 

Het team van StrandhuisjesYoga

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde yogadocenten. Ze hebben een omvangrijke opleiding afgerond en zijn aangesloten bij de Nederlandse of internationale beroepsvereniging. De yogadocenten wonen in de buurt van jouw strandhuisjes. Met StrandhuisjesYoga ondersteun je dus de lokale community van yogadocenten.

vereniging-yogadocenten-nederland-logo-klein
StrandhuisjesYoga is aangesloten bij de Vereniging Yogascholen Nederland
Mitglied_im_BDY